Chocolade & bonbons

Glutenvrije bonbons van Martinez

Net als onze vlaaien zijn glutenvrije bonbons van Martinez een lekkernij waarvoor klanten geregeld naar onze winkel terugkeren. Het merk staat al sinds 1952 garant voor passie, vakmanschap en de fijnste grondstoffen. We verkopen tot wel 40 soorten bonbons met o.a. witte, melk– en pure chocolade. Daarbij kan u uit naturelle of gevulde exemplaren kiezen, al dan niet met praliné, kersen, frambozen of alcohol.

De oorsprong van het woord bonbon ligt in het Frans. Het woord ‘bon’, dat goed betekent, wordt verdubbeld om aan te duiden dat bonbons een luxeversnapering zijn. Mettertijd zijn ze populair geworden als cadeautje. Andere chocoladeartikelen die u in onze winkel kan terugvinden, zijn plakken met tekst op of cijfers en schaaltjes met chocolade

Zin in heerlijke chocolade?

Surf dan snel naar onze webshop!

Chocolade voor speciale gelegenheden

Onze chocolade en bonbons zijn afgestemd op de seizoenen. Voor speciale gelegenheden zoals Kerstmis, Sinterklaas, valentijn, Pasen en Moederdag ligt er dus een wisselend assortiment in onze toonbank. Denk aan gevulde paaseieren, chocoladeletters, schuimkuikens en cupcakes. Breng een bezoek aan onze winkel om chocoladeartikelen te laten personaliseren.

Chocolade of bonbons online bestellen?

Om chocolade of bonbons online te bestellen, hoeft u slechts naar www.supervlaai.nl te surfen. Inwoners van Didam betalen € 3,50 verzendkosten, anderen € 5,00. Voor bestellingen boven de € 60,00 rekenen we die kosten niet. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Laat ons dan iets weten en wij bekijken samen hoe we uw ideale chocolade- of bonbondoosje kunnen vormgeven.