Koffie

Heerlijke fairtradekoffie van Peeze

Als aanvulling bij uw vlaai of chocolade mag de heerlijke fairtradekoffie van Peeze niet ontbreken. Met respect voor de lokale boeren die de arabicakoffiebonen telen, verwerkt het bedrijf de bonen op traditionele wijze. Die hebben een minimale cuppingscore van 83+. Peeze brandt alle producten geheel zelf en verpakt die vervolgens met zorg.

Aangezien de koffie van Peeze op elf criteria bovengemiddeld scoort, kan u er zeker van zijn dat u kwaliteit in huis haalt. De criteria zijn de volgende:

Online koffie aankopen?

Surf dan snel naar onze webshop!

Ontdek de thee van Peeze

Naast koffie is de thee van Peeze het ontdekken waard. Die wordt gewonnen op kleinschalige theeplantages volgens het Communiteaconcept. De behoeften van de theeplukkers, fabrieks- en verpakkingsmedewerkers en theecuppers staan steevast centraal.

Het eerlijke productieproces van zijn koffie trekt Peeze naar zijn thee door. De verpakkingen zijn geïnspireerd door persoonlijke spullen en ervaringen van mensen die op de theeplantage werken. Alle koffie- en theesmaken zijn in onze fysieke winkel en in onze webshop beschikbaar. Spreek ons aan als u te weten wil komen welke aroma’s bij u passen.