Vlaaien & gebak

Traditionele Limburgse vlaaien & gebak

Voor traditionele Limburgse vlaaien en gebak is Lekkers Vlaaien en Chocolaterie een echte referentie. Onze leverancier Houwens bakt ze volgens een aloud en goed bewaard gebleven recept.

Waar vlaai van oorsprong Belgisch is, is het gebak tegenwoordig ook erg geliefd in Nederland. Vaak wordt het met fruit opgevuld, waaronder kersen, aardbeien, appels en bessen. Een andere variant is de rijstevlaai die gegarneerd wordt met chocoladeschaafsel.

In ons assortiment vindt u maar liefst 60 soorten vlaaien. Van welke vlaai u ook houdt, u kan ervan op aan dat die zonder smaak- en kleurstoffen samengesteld wordt en geen conserveringsmiddelen bevat. Voor mensen die een speciaal dieet volgen, hebben we suikervrije vlaaitjes in de aanbieding. U kan alle vlaaien als losse punt, als halve vlaai of in hun geheel bij ons verkrijgen.

Online gebak bestellen?

Surf dan snel naar onze webshop!

Bestel uw vlaai of taart online

Of u nu een feestje gepland heeft of uzelf op wat lekkers wil trakteren, in onze webshop vindt u gegarandeerd iets naar uw zin. U kan voor ons standaardgebak gaan of uw artikel laten personaliseren met een tekst of een foto

Om een vlaai of taart online te bestellen, hoeft u slechts naar www.supervlaai.nl te gaan. U kunt uw bestelling, mits voor 12.00 uur geplaatst, dan de volgende dag gelijk ophalen. Bezorgen kan eveneens: inwoners van Didam betalen € 3,50 verzendkosten, anderen € 5,00. Voor bestellingen boven de € 60,00 rekenen we die kosten niet. Stuur ons gerust een bericht als u meer wil weten over de samenstelling van ons gebak of als u de status van uw bestelling wil opvolgen.